Hem » Sport & träningstillskott » Prestationshöjande » BeetSpeed Rödbetskapsel 60 kapslar

BeetSpeed Rödbetskapsel 60 kapslar

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
199,00 SEK

Beskrivning

BEETSPEED
BeetSpeed består av en helt unik formula av rödbetspulver (naturligt rikt på nitrat) samt extra tillsatt nitrat i kapselform. Nitrat används världen över av idrottare, både motionär och elit. Framtagen i samråd med forskare.

Ett intag av 2-4 kapslar per dag gör den mycket enkel att tillföra, enklare än rödbetsjuice och med ett högre tillskott av nitrat.

Produktbeskrivning

BeetSpeed består av rödbetspulver (naturligt rikt på nitrat) samt extra tillsatt nitrat i kapselform. Nitrat används världen över av idrottare, både motionär och elit. Framtagen i enlighet med senaste forskningsresultaten. Ett intag av 2-4 kapslar per dag gör den mycket enkel att tillföra, enklare än rödbetsjuice och med ett högre tillskott av nitrat.
DAGLIG DOS 1 Kap 4 Kap
Nitrat 150 mg 600 mg
INGREDIENSER: L-Argininnitrat, Rödbetspulver. Klumpförebyggandemedel (Magnesiumsalter av fettsyra). Fyllnadsmedel: (Mikrokristallin cellulosa). Kapselskal (Gelatin).
REKOMMENDERAD DAGLIG DOS: 1-3 kapslar per dag till måltid. Uppladdning innan match eller tävling: 4 kapslar per dag i 6-7 dagar.
FÖRPACKNING: 60 kapslar.
KOSTTILLSKOTT: Förvaras oåtkomligt för barn. Kostillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas.

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 528521
Lagerstatus: I lager

Omdöme

Lämna ett omdöme

wRtEB
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om