Hem » Sport & träningstillskott » Aminosyror » Strenght BCAA Hypertrophy 480 gram Blueberry

Strenght BCAA Hypertrophy 480 gram Blueberry

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
357,00 SEK

Beskrivning

BCAA Hypertrophy
Art.nr: 118
BCAA Hypertrophy är en högkoncentrerad BCAA med hela 93% grenade aminosyror.

BCAA Hypertrophy löser sig till en klar vätska vilket ger betydligt bättre upptag i kroppen. Även smaken är förbättrad och vi erbjuder nu en god och ren BCAA produkt som du kan använda inför och under varje träningspass utan att få i dig onödiga ämnen.

Vad är BCAA?
BCAA- Branched Chained Amino Acids (Grenade Aminosyror) – Dessa är Leucine, Isoleucine och Valine. Kombinationen av dessa tre essentiella aminosyror uppgår till drygt 1/3 av skelett muskulatur. BCAA har också den fördelen att den kan användas som bränsle i muskelcellen, eftersom den inte behöver passera lever utan kan gå direkt till muskelcellen.

Den största fördelen för dig som tränar med och intar BCAA som kosttillskott, är att du på ett smidigt sätt ökar proteinsyntesen samt minskar nedbrytningen av muskelprotein. BCAA har också en anti-katabol funktion genom sin nedreglering av de enzymer som bryter ner muskelprotein.

Förpackning: 480 g

Dosering: 1 skopa (8 g) blandas med valfri mängd vatten, använd shaker

Det har visats att BCAA tillsammans med kolhydrater ökar insulinutsöndringen med 221 % i skillnad mot 66 % med endast kolhydrater. (Manninen et al 2006). En hög insulinhalt (pre workout) understött av höga halter aminosyror framkallat av ett högt proteinintag och BCAA, leder till ökad muskelmassa samt styrka.

Genom att balansera seratonin-produktionen minskar BCAA även trötthetskänslorna och förhindrar mental/ central utmattning. Denna effekt är framförallt viktig i slutet på ett styrketräningspass eller i slutskedet på konditionspasset.

Ingredienser: Grenade aminosyror med 2:1:1 fördelning av L-Leucin, L-Isoleucin och L-Valin, äppelsyra, aromer, sötningsmedel: aspartam, acesulfam-K, Färgämne: Klorofyllin. Innehåller en fenylalaninkälla

Smaker: Blåbär, Päron

Dosering: En skopa (8g) strax innan träning samt en skopa under träningen. Skopa finns i burken. Produktens volym kan minska vid transport och lagring. För exakt mått (8g) använd våg.Blandning: BCAA Hypertrophy är en vattenlöslig mix av L-Leucin, L-Isoleucin och L-Valin. Blanda en skopa i ca 3 dl vatten, använd shaker, skaka och låt produkten lösa sig i ca 2 minuter.

Serveringar: 60 serveringar á 8g.

Näringsvärde per dagsdos 16 g per 100 g
Energi (kJ/kcal) 247/ 59 1544/ 369
Protein 0 g 0 g
Kolhydrater 0 g 0 g
Fett: 0 g 0 g
L-Leucin 7,4 g 46,3 g
L-Isoleucine 3,7 g 23,2 g
L-Valin 3,7 g 23,2 g

Proteinsyntesen.
Regelbunden styrketräning ger en ökad nettosyntes av muskelprotein, efter ett enskilt styrketräningspass har man uppmätt en ökad proteinsyntes upp till 72 timmar efter passet . Men styrketräning ökar inte bara syntesen utan även nedbrytning av protein och endast i kombination med nutrition erhålls en nettoökning i syntes och således en tillväxt av muskelprotein. (Blomstrand et al, 2006)

Tips:
Använd gärna BCAA tillsammans med ISO Sport innan ditt pass för optimal energi samt ett startande av muskelbildning direkt under träningspasset.

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 118 Blueberry
Lagerstatus: I lager

Omdöme

Lämna ett omdöme

PbAtc
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om