Hem » Sport & träningstillskott » Aminosyror » Strenght Beta-Alanine 180 gram

Strenght Beta-Alanine 180 gram

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
133,00 SEK

Beskrivning


Beta-Alanine
Art.nr:
Beta-Alanin är en icke essentiell aminosyra, och är den enda naturligt förekommande beta aminosyran. För dig som tränar är Beta-Alanin fördelaktigt att använda eftersom det är den begränsade faktorn av mängden karnosin i muskeln. En ökad tillgång av Beta-Alanin ger alltså en större buffert av Karnosin för dina muskler.
Med en ökad tillgång av Karnosin så ökar muskelns aeroba och anaeroba träningskapacitet. Karnosin har en buffertkapacitet i muskelcellen och minskar försurning av musklerna genom att buffra vätejonerna som uppkommer vid hård träning.

Beta-Alanin förbättrar sprint/ spurt förmågan vilket gör den är perfekt för dig som spelar fotboll, hockey eller är sprinter/ medeldistanslöpare mm.
Beta-Alanin + Creatine är en kanon bra kombination för styrketränande eftersom den ger både en ökad muskelmassa samt minskad fettmassa. **

Förpackning: 180g

Dosering: En skopa á 4g ca 15 minuter innan träning. Blandas i vatten. Skopa 5ml medföljer.

Vad är det som kliar/sticker när jag äter Beta-Alanin?
Stickningarna som kan uppkomma är helt ofarliga. Det är något som på svenska heter Paresti (känsla av stickningar). Det beror på höga halter av Beta-Alanin i blodet och kommer efter ca 20min och brukar hålla i sig ca 1,5h.
Det är väldigt olika hur man reagerar på Beta-Alanin, men ”stickningarna” har ingenting med inlagringen att göra. Du har alltså lika bra effekt av Beta-Alanin oavsett det kliar eller inte.

Ingredienser: Beta-alanin

Serveringar: En skopa á 4g ca 15 minuter innan träning. Blandas i vatten. Skopa 5ml medföljer.

Portioner: 180g räcker till 45 serveringar á 4g

Kosttillskott: Ska ej användas som alternativ till en variationsrik kost. Överdosering kan medföra hälsorisker. Förvaras oåtkomligt för barn. Förvaras i rumstemperatur med stängt lock.

* Med Sci Sports Exerc. 2009 Mar 7. beta-Alanine Improves Sprint Performance in Endurance Cycling.
** Hoffman J, Ratamess N, Kang J, Mangine G, Faigenbaum A, Stout J, Effect of creatine and beta-alanine supplementation on performance and endocrine responses in strength/power athlete (Int J Sport Nutr Exerc Metab. 2006 Aug;16(4)), sid. 430-46

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 186
Lagerstatus: I lager

Omdöme

Lämna ett omdöme

wvmY
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om