Hem » Övrigt » WorkingDog MaxGlucosamin+ 450 gram

WorkingDog MaxGlucosamin+ 450 gram

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
199,00 SEK

Beskrivning


Med prebiotisk jästkultur

En naturlig produkt framställd av skaldjur, med extra hög upptagningsförmåga. Glukosamin ingår naturligt i kroppen och deltar i bildandet av ledbrosk. Tillsatsen av Mangan främjar uppbyggandet (nybildandet) av brosk.

MaxGlucosamin+ tas lätt upp i mag- / tarmkanalen då den föreligger som glukosaminsulfat. Sulfaten tillför svavel, vilket också är nödvändigt i broskuppbyggnad.

Glukosamin är ett kroppseget ämne som finns i tex, brosk, senor och ligament. Stärker leder hos hundar i träning och motverkar stelhet. Med stigande ålder minskar kroppens egen förmåga att tillverka glukosamin, vilket kan vara en orsak till att äldre hundar lider av stela leder.

Formulerad i välsmakande och nyttig prebiotisk jästkultur som stabiliserar tarmkulturen och förbättrar näringsupptaget.

Max Glucosamin+ innehåller inget socker.

Glukosamin är förmodligen det mest beprövade ledtillskottet och många har upplevt betydande rörelseförbättring på äldre hundar.

Idag vet vi att Glukosamin endast är en av flera nödvändiga byggstenar och vi rekommenderar att man överväger att använda Hyaluron365, som är ett mer komplett tillskott och förbättrar ledvätskans smörjande funktion för att förebygga slitage på lederna.

MaxGlucosamin+ ger en något lägre kostnad än Hyaluron365 som dock enligt vår erfarenhet ger långsiktigt bättre resultat.
Dosering
Dagligen 5 ml/10 kg kroppsvikt. Strö över maten.

INNEHÅLL per 5 ml:
Glukosaminsulfat-KCL 550 mg
Mangan 0,4 mg

HÅLLBARHET
24 mån. Se bäst före datum

FÖRVARING
Förvaras torrt och svalt.

Innehåller inga dopingsubstanser

Läs mer

Specifikationer

Artnr: WorkingDog MaxGlucosamin+450
Lagerstatus: I lager

Omdöme

Lämna ett omdöme

PtcS
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om